Manualul conducătorului auto profesionist – Certificatul de competenţă profesională în transportul rutier de marfă (ed. II-a)

Cartea Manualul conducătorului auto profesionist -Certificatul de competenţă profesională în transportul rutier de marfă (ed. II-a) prezintă subiectele de studiu necesare calificării conducătorilor auto din transportul rutier de marfă în vederea obţinerii certificatului de competenţă profesională, conform prevederilor directivei UE (2003/59/EC). Manualul este completat cu cinci anexe cuprinzând date specifice de interes pentru cititorii români şi se încheie cu un index de subiecte.

Order Manualul conducătorului auto profesionist -Certificatul de competenţă profesională în transportul rutier de marfă (ed. II-a) Preţ @ RON62,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *