Manea Vasile – Evaziunea fiscală

Lucrarea intitulată „Evaziunea fiscală” reprezintă un demers ştiinţific îndrăzneţ într-un domeniu sensibil care constituie o prioritate majoră la nivel naţional. Rezultat al unei cercetări complexe lucrarea de faţă se evidenţiază prin clarviziune şi prin oferta generoasă de informaţie pe care colectivul de autori o pune la dispoziţia celor interesaţi.

Într-o expunere sistematică, cu o viziune integratoare şi cu o tendinţă comprehensivă lucrarea ne oferă o excelentă panoramă naţională asupra problematicii abordate şi se constituie într-un instrument ce va putea sta de îndată la îndemâna celor interesaţi, îmbunătăţind nivelul de cunoaştere şi sporind astfel activitatea de prevenire şi combatere a criminalităţii economico-financiare în domeniul fraudei şi evaziunii fiscale.

Order Evaziunea fiscală Preţ @ RON50,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *