Malarkey Tucker – Reînvierea

imagineReînvierea, o poveste profundă şi minunată, bazată pe evenimentele reale legate de descoperirea Evangheliilor gnostice de la Nag Hammadi. Gemma Bastian a venit în Egiptul postbelic pentru a împrăştia cenuşa tatălui său, un arheolog găsit mort în Cairo. Găzduită de David Lazar, cel mai bun prieten al tatălui său, şi de enigmaticii lui fii, Gemma descoperă că nimic nu este aşa cum pare a fi. Mergând pe urmele ultimului şi celui mai tainic proiect al tatălui său, ajunge la concluzia că moartea lui ascunde un secret periculos şi că ultima lui descoperire arheologicpă ar putea zgudui din temelii lumea creştină. Gemma, pendulând între cei doi fraţi, şi tulburată de avertismentele şi ameninţările pe care le primeşte, este prinsă între încredere şi trădare, o ţesătură complicată din care se luptă să scape, reânviind nu numai propria ei viaţă distrusă, dar şi o credinţă pierdută pentru umanitate.

„Reinvierea va fi cu siguranţă comparată cu Codul lui Da Vinci al lui Dan Brown… Principala diferenţă între Brown şi Malarkey este dimensiunea spirituală tămăduitoare pe care Malarkey Tucker o aduce poveştii sale…”The Seattle Times

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *