Lynwood Barkclay – Nu-i timp de rămas bun

RamasBun45.90 – 39.00 Lei

CE ESTE MAI RĂU? SĂ DESCOPERI CĂ FAMILIA ŢI-A FOST UCISĂ FĂRĂ MILĂ DE UN ASASIN ÎN SERIE SAU SĂ AFLI CĂ TOŢI AI TĂI TE-AU PĂRĂSIT?
Cynthia Bigge, o adolescentă dificilă, se trezeşte mahmură după o noapte de petrecere şi nu-şi mai găseşte familia — tatăl, mama şi fratele ei Todd au dispărut fără a lăsa nici o urmă, nici un indiciu, nici măcar un bilet de rămas-bun. După douăzeci şi cinci de ani, dispariţia familiei Bigge rămâne acelaşi mister de nepătruns. Cynthia angajează un detectiv particular, apelează la o emisiune de televiziune gen reality-show, cu speranţa că, undeva, cineva ar putea şti totuşi ceva. Demersurile ei declanşează o avalanşă de semne care spun unul şi acelaşi lucru: dacă scormoneşti trecutul, rişti să afli sau să păţeşti ceva ce nu-ţi doreai.

„Un roman-mister, în care suspansul şi umorul suculent merg mână-n mână.” – BOOKLIST

„Un excelent roman palpitant, care te ţine în suspans până la final.” – PETER ROBINSON

LINWOOD BARCLAY, jurnalist, umorist şi scriitor canadian, este un celebru autor de thrillere devenite bestselleruri internaţionale. Nu-i timp de rămas-bun, tradus în douăzeci şi cinci de limbi, a fost cel mai bine vândut roman în Marea Britanie în anul 2008, fiind nominalizat la Arthur Ellis Award şi Barry Award şi declarat unul dintre cele mai bune romane de către International Thrillers Writers. Alte recente romane de succes purtând semnătura lui Barclay sunt Too Close to Home (2008) şi Fear the Worst (2009).
www.linwoodbarclay.com

Order Nu-i timp de rămas bun Preţ redus @ RON39,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *