Luminiţa Preda – Limba şi literatura română. Caiet de lucru pentru clasa a II-a

19.90 – 16.00 Lei

Limba şi literatura română. Învăţare, aprofundare, evaluare. Caiet de lucru pentru clasa a II-a este o lucrare complexă prin structură, conţinut, metode, care vizează îmbinarea studiului limbii române cu cel al literaturii, informând şi în acelaşi timp formând un tip de şcolar care deţine capacitatea de gândire analitică şi sintetică, aptitudini, dar şi disponibilitatea de a găsi rapid o cale de rezolvare. Prin intermediul exerciţiilor propuse, elevul emite păreri, formulează opinii, îşi argumentează alegerile şi se raportează la grup. Fiecare activitate de învăţare are caracter aplicativ, prin deschiderea către viaţa cotidiană a copilului, şi îl ajută să afle, să reţină şi apoi să utilizeze informaţia selectiv şi creativ.

Lucrarea de faţă este un instrument util şi pentru învăţători, cărora le oferă sprijin în oricare dintre momentele lecţiei, iar pentru părinţi constituie un bun ghid de informare şi o carte pe care le-o pot oferi copiilor pentru activitatea suplimentară de acasă.

Order Limba şi literatura română. Caiet de lucru pentru clasa a II-a Preţ redus @ RON16,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *