Luiza Neagu – Suspendarea executării actului administrativ

Suspendarea executarii actului administrativ constituie o situatie de exceptie, care poate interveni numai atunci cand sunt cumulativ indeplinite cerintele prevazute in art. 14 din Legea nr. 554/2004, respectiv in cazuri bine justificate si pentru prevenirea unei pagube iminente.

Suspendarea executarii actului administrativ. Fisiere atasate:

Detalii: Suspendarea executarii actului administrativ.

Suspendarea executarii actelor administrative trebuie considerata ca fiind un eficient instrument procedural aflat la indemana instantei de judecata, pentru a asigura respectarea principiului legalitatii, fiind echitabil ca, atata timp cat autoritatea publica sau judecatorul se afla in proces de evaluare, acestea sa nu-si produca efectele asupra celor vizati.

Prezenta lucrare, menita sa vina in sprijinul practicienilor, sustine ideea necesitatii suspendarii executarii actului administrativ, pana ce instanta de judecata se va pronunta cu privire la legalitatea sau nelegalitatea actului administrativ contestat.

Order Suspendarea executării actului administrativ Preţ @ RON25,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *