Louise Hay – Puterea este în interiorul tău

Această carte include foarte multe informaţii. De aceea, nu trebuie să crezi că le vei putea integra pe toate de la bun început. Anumite idei ţi se vor părea mult mai uşor de înţeles decât altele. Lucrează mai întâi cu acestea. Dacă nu eşti de acord cu o anumită afirmaţie întâlnită în carte, ignor-o. Dacă vei găsi o singură idee în această carte pe care o vei putea folosi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa, voi considera că mi-am îndeplinit misiunea.

Consider extrem de important mesajul că Puterea pe care o căutăm cu toţii „undeva în exterior” se află de fapt în interiorul nostru şi ne stă în permanenţă la dispoziţie pentru a fi folosită în diferite maniere pozitive. Speranţa mea este că această carte, care a fost scrisă ca o continuare la cartea Poţi să-ţi vindeci viaţa, îţi va releva cât de puternic eşti tu în realitate.

Order Puterea este în interiorul tău Preţ @ RON32,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Louise Hay – Puterea este în interiorul tău”

  1. Marius Borcoman spune:

    E o incursiune in viata noastra, in sufletele noastre. O poarta spre libertatea interioara. Este bogata in informatii si in posibile exercitii practice interioare, unele chiar cu rezultate rapide. Ii multumesc autoarei, un om trecut prin viata, carora multi ii datoreaza, printre care si eu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *