Louisa Düss – Testul fabulelor

De multe ori psihologul care lucrează cu copii are nevoie de metode rapide, capabile să furnizeze, încă de la prima întâlnire cu subiectul, bazele pentru un diagnostic sau o ipoteză de diagnostic; pe de altă parte, resimte nevoia ca un anumit diagnostic stabilit prin interviul clinic să fie confirmat, aprofundat sau nuanţat prin intermediul testelor proiective.
Louisa Düss prezintă în această carte un astfel de instrument care ne permite să aducem la lumină bazele ascunse şi inconştiente ale anumitor comportamente manifeste. Testul fabulelor este un instrument simplu şi util, accesibil psihologilor şi psihiatrilor, prin intermediul căruia pot fi identificate complexele inconştiente. Pe lângă recomandări legate de aplicarea testului, cartea de faţă conţine ilustrări de caz ample, ce servesc drept ghid în interpretarea testului.


Order Testul fabulelor Preţ @ RON29,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *