Lora Leigh – Plăceri interzise

Circulau zvonuri legate de Clubul situat lângă Washington D.C. Numai membrii îi cunoşteau secretul – aici, bărbaţii îşi puteau satisface dorinţa de a-şi împărţi iubitele cu un alt partener ales cu grijă… Fostul agent FBI, John „Mac” McCoy, a renunţat la statutul său de membru al Clubului atunci când s-a căsătorit cu Keiley Hardin. Ispititoare şi inocentă, frumoasă şi senzuală, nu ar fi acceptat niciodată dorinţa lui Mac de a-i împărţi favorurile cu un alt bărbat. Dar curiozitatea din ce în ce mai aprinsă şi propriile ei fantezii sexuale îi bântuiau visurile lui Mac. Şi pasiunile. Incapabil să mai aştepte, Mac îşi invită la fermă cel mai bun prieten, Jethro Riggs, cu intenţia de a o atrage pe Keiley în mrejele deliciilor ce pot fi atinse numai atunci când doi bărbaţi iubesc aceeaşi femeie. Dar intriga nu se limitează doar la plăcerile interzise. Un caz la care Mac lucrase în trecut începe să tullbure dulcea atmsferă. Un individ care s-a jucat întotdeauna cu victimele sale îşi face din nou apariţia, dar, de aceasta dată, ţinta este Keiley. Pasiunea şi plăcerea, pericolul şi dorinţa se contopesc într-un joc interzis din iţele căruia nimeni nu poate scăpa.

Lora Leigh este un star în devenire pe firmamentul literaturii datorită intrigilor ei extraordinar de senzuale şi fascinante, pe care nu le mai poţi lăsa din mână.“ Lucy Monroe

Order Plăceri interzise Preţ @ RON35,01

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *