Liz Braswell – Căderea. Cele nouă vieţi ale lui Chloe King. Vol 1

UnknownChloe King este o fată obişnuită. Merge la şcoală, îşi face temele, mai trage uneori chiulul de la ore, se ceartă cu mama ei, şi se îndrăgosteşte de un băiat… sau doi.

Dar, înainte de a împlini şaisprezece ani, descoperă că i se întâmplă multe lucruri ciudate: îi cresc gheare de pisică, vede perfect pe întuneric, devine tot mai agilă, iar când cade din cel mai înalt turn din San Francisco moare, după care învie.

Pe măsură ce descoperă adevărul despre originile ei, totul devine o luptă pentru supravieţuire. Din fericire pentru Chloe, ea mai are încă opt vieţi. Dar oare îi vor fi suficiente?

Căderea are toate calităţile unui început de serie fantastic… iar eroina este pur şi simplu cuceritoare.” – KIRKUS REVIEWS

„Imaginaţia autoarei şi folosirea mitologiei egiptene se dovedeşte aici o combinaţie inspirată care garantează succesul.” – Erin Darr (KLIATT)

Pentru mai multe detalii, vizitaţi TheNineLivesofChloeKing.com

Order Căderea. Cele nouă vieţi ale lui Chloe King. Vol 1 Preţ @ RON29,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *