Liviu Stănciulescu – Dreptul contractelor civile şi comerciale

Tipurile de contracte întâlnite în viaţa curentă, mai ales în domeniul afacerilor, sunt în continua dezvoltare, odată cu evoluţia societăţii. Noul cod civil, în urma abandonării dualismului drept civil-drept comercial, reglementează expres aproape toate contractele uzuale, inclusiv pe cele considerate până acum ca fiind exclusiv „contracte comerciale”.

Lucrarea de faţă reprezintă prima abordare integrată a tuturor contractelor reglementate în noul Cod civil, precum şi a celorlalte contracte comerciale reglementate prin legi speciale, cum sunt leasingul, franciza sau factoringul.

Pe lângă analiza teoretică a regulilor în jurul cărora se conturează sau ar trebui să se contureze fiecare contract, autorii vin şi cu multe exemple de practică judiciară recentă, care completează soluţiile exprimate în doctrina după intrarea în vigoare a noului Cod civil. De asemenea, propun şi câte un model pentru fiecare tip de contract, ceea ce conferă cărţii un caracter foarte aplicat, făcând-o utilă nu numai pentru profesioniştii dreptului, ci şi pentru intreprinzători şi oamenii de afaceri.

Order Dreptul contractelor civile şi comerciale Preţ @ RON89,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *