Liviu Radu – La galop prin piramidă

1„Fii atent ce-ţi dorești, că s-ar putea să se îndeplinească“, îi spunea uneori Taravik prietenului său, pegasul Kostik – fără să se gândească nici un pic că exista posibilitatea să treacă el însuși printr-o asemenea situaţie.

Să ne reamintim câteva fapte: Taravik descoperise mormântul regelui Inutomeh și, dându-și seama că aveau să urmeze vremuri grele în Terimeea, își dorise să primească o comandă care să-l oblige să părăsească – măcar pentru un timp – ţinuturile natale.

Numai că lucrurile ce păreau tare frumoase văzute de la distanţă se dovedesc a nu fi chiar atât de atrăgătoare, când le privești de aproape: în ţara Hatti are loc un război în care sunt implicate nu numai diverse forţe politice locale, ci și latganii; niște indivizi bizari încearcă să-l ucidă pe Taravik, din motive cunoscute doar de ei; zeii hattieni se poartă altfel decât zeii din Terimeea… așa că Taravik își dorește să-și înde- plinească misiunea primită și să se întoarcă acasă, lângă Marieţa lui…

„Poveștile lui Liviu Radu devin mai bune odată cu trecerea timpului, întocmai ca vinurile atît de îndrăgite de Taravik.“
Observator cultural

Order La galop prin piramidă Preţ @ RON29,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *