Lisa See – Floare de zăpadă şi evantaiul secret

1Floare de-zăpadă şi evantaiul secret” este povestea a doua femei extraordinare care au supravietuit intr-o vreme a regulilor stricte si a traditiilor stravechi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

4 Responsesto “Lisa See – Floare de zăpadă şi evantaiul secret”

  1. adelina bubu spune:

    chiar vreau sa citesc aceasta carte. imi plac obiceiurile japoniei chinei si coreei ,,, dar mai bn spus imi place sa le observ sa citesc despre ele sa le studiez . chiar vreau sa stiu mai multe despre ei despre ,asatici . ii ador ii plac ii iubesc sunt f f f f frumosi ……. iubesc asiaticii . e frumoasa carte????????? vreu sa o citesc

  2. adelina bubu spune:

    presupun ca este o carte formidabila . asemeni memoriilor unei gheise. stiu k multi nu ma inteleg de ce imi plac asiatici….. niki eu nu stiu …… dar imi plac …………… asta e !!!!!!! sper k cineva ma va intelege

  3. alina spune:

    cartea e intr-adevar superba. prezinta obiceiurile Chinei din anii 1900 foarte bine, fara a deveni istorica. la sfarsit am plans…e o carte absolut superba, si chiar trebuie sa folosesc acest cliseu pentru a o descrie.

  4. criss spune:

    si eu am citit cartea, e chiar buna…. te tine cu sufletul la gura, te impresioneaza, te revolta…. e o carte care merita sa fie citita. o recomand cu caldura!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *