Lisa Jackson – Suflete pierdute

Autoare americană de succes, cu un portofoliu de peste 75 de romane, LISA JACKSON nu îşi dezamăgeşte nici de această dată cititorii, oferindu-le un thriller captivant şi încărcat de suspans.
Eroina, Kristi Bentz, decide să înceapă o viaţă nouă, devenind scriitoare de romane poliţiste, bazate pe fapte reale. Astfel, căutând un subiect incitant, se reînscrie la colegiul All Saints, după ce află că patru tinere au dispărut în mai puţin de doi ani. Toate erau considerate suflete pierdute – fete necăjite, vulnerabile, fără familie. Pentru a afla adevărul, Kristi trebuie să pătrundă în cercul unui cult obscur din campus, să le afle secretele şi să joace rolul unui suflet pierdut. Pe măsură ce se afundă în acea lume malefică, diferenţa dintre postura de „vânător“ şi cea de „victimă“ devine tot mai incertă pentru ea şi în scurt timp îşi dă seama că îşi subestimase duşmanul, având de-a face cu un asasin abil şi însetat de sânge.
O poveste palpitantă, plină de intrigi şi neprevăzut, care va ţine cititorul în tensiune până la ultima pagină.

De acelaşi autor

Păienjenişul terorii

Order Suflete pierdute Preţ @ RON29,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *