Lisa Church – Black Beauty. Repovestire după romanul Annei Sewell

1Black Beauty şi-a trăit liniştită toată viaţa la o fermă, dar când soţia stăpânului cade la pat, viaţa lui Black Beauty se schimbă radical, iar lucrurile capătă o turnură dramatică. Strivită de o lume plină de ignoranţă şi cruzime, Beauty trebuie să facă tot ce se poate pentru a supravieţui, până când va reuşi să găsească drumul spre dragostea şi bunătatea pe care le cunoscuse cândva.

 

Prin această serie, tinerii cititori pot experimenta minunata lume a povestirilor nemuritoare de la o vârstă fragedă. Rezumată pentru a fi citită cu uşurinţă şi rescrisă cu multă atenţie, fiecare repovestire după un roman clasic este plină de acţiune şi magie, iar acest fapt transformă cartea originală într-una favorită pentru micuţii cititori.

Order Black Beauty. Repovestire după romanul Annei Sewell Preţ @ RON15,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *