Linda Francis Lee – Păcătos de sexy

După ce cunoaşte un bărbat pasional, Chloe îşi descoperă latura sălbatică…

Banala Jane Chloe Sinclai n-a fost niciodată rea… înainte să ajungă în braţele unui minunat necunoscut. Mai mult,  lumea ei se dă peste cap cu totul în dimineaţa în care străinul cel senzual se dovedeşte a fi specialistul venit să salveze de la faliment canalul de televiziune la care lucrează ea.

 

Sterling Prescott are o voinţă de fier, e îngrozitor de atrăgător şi hotărât să preia KTEX TV. Însă niciun pariu nu mai e valabil când pisica sălbatică şi dezlănţuită, care l-a lăsat baltă cu o seară în urmă, se întoarce în viaţa lui şi se comportă ca un şoarece de bibliotecă. Şi parcă toate o iau razna când Sterling se hotărăşte să câştige mai mult decât postul de televiziune şi să-i demonstreze lui Chloe că nu e deloc rău să fii păcătos de sexy.

 

După Incredibil de sexy şi Păcătos de sexy, urmează Pur şi simplu sexy.

Order Păcătos de sexy Preţ @ RON27,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *