Libby Southwell – Locuri în inimă

UnknownDe la terenurile de polo pe elefanţi, din Sri Lanka tropicală, până la o petrecere fierbinte în mijlocul junglei nepaleze, încheiată în răcoarea unui iglu, Libby Southwell a fost în locuri extraordinare din întreaga lume. Dar nu ar fi fost niciodată acolo dacă tragediile personale nu ar fi lovit-o în mod repetat.

Copleşită de tristeţe după moartea neaşteptată a logodnicului ei şi a altor prieteni apropiaţi, Libby a plecat în lumea largă în căutarea alinării.

India, Tibet, Mongolia şi Franţa au ajutat-o să-şi vindece inima zdrobită de durere. Şi-a regăsit liniştea şi bucuria de a trăi în noua sa locuinţă din Sri Lanka, în 2004, dar insula a fost lovită de valurile cumplitului tsunami. Aceasta este uimitoarea ei poveste.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *