Letiţia Cosma – Ghid practic pentru schimbarea stilului de viaţă

Ce anume aduce nou această carte? O abordare extrem de proaspătă, interesantă şi inteligentă a modului în care putem aplica în viaţa noastră de zi cu zi, toate învăţăturile pe care le primim din cărţi de spiritualitate, din cursuri, seminare si conferinţe, astfel încât ele să nu se piardă sau să devină motiv de manifestare exacerbată a egoului, ci hrană pentru suflet şi trup – aşa cum e normal să fie. Doamna Letiţia Cosma ne oferă experienţa dumneaei, a unei persoane obişnuite, fără titluri şi diplome cu care ne-au obişnuit atâţia „maeştri” care au apărut în ultimii ani. Este o persoană plină de bun simţ, cu multă cunoaştere de spiritualitate şi care a înţeles ESENŢA – să fii un învingător, să doreşti să evoluezi pe toate planurile şi să nu te dai bătut, chiar şi atunci când eşti în depresie, când nu ai prea mulţi bani şi locuieşti într-un oras mic, unde nu primeşti prea mult sprijin în ceea ce faci.

Cartea Letiţiei este un suflu de aer proaspăt, într-o piaţă plină de cărţi sofisticate. Ea se adresează persoanelor care nu ştiu ce să facă, ce drum să apuce şi, mai ales, cum să se salveze din abisul de frustrări, neputinţe, nesiguranţă şi multă suferinţă.

Le recomand din tot sufletul această carte, tuturor celor care vor să-şi găsească drumul şi să-şi schimbe viaţa în bine. Toţi vor găsi în ea, ceea ce au nevoie.

Order Ghid practic pentru schimbarea stilului de viaţă Preţ @ RON14,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Letiţia Cosma – Ghid practic pentru schimbarea stilului de viaţă”

  1. Popa Alina spune:

    Este o carte extraordinara! O recomand cu toata increderea tuturor cititorilor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *