Lee Carroll – Drumul spre acasă. Povestea lui Michael Thomas şi Cei Şapte Îngeri

Aceasta parabola fascinantă spune povestea lui Michael Thomas, un om aparent obişnuit, care s-a născut în Minnesota şi care acum lucrează în Los Angeles. El reprezintă simbolul american de normalitate – şi de nemulţumire. După ce are un accident care aproape îl omoară, Michael e vizitat de un înger înţelept, care îl întreabă ce anume vrea el, cu adevărat, de la viaţă. Michael răspunde că, de fapt, el vrea să mearga… ACASĂ!

Pentru a ajunge la destinaţia lui finală, Michael trebuie să treacă mai întâi printr-o serie de aventuri şi de încercări, într-un ţinut uluitor, plin de fiinţe angelice, de învăţători înţelepţi şi chiar de entităţi sinistre. Căutarea lui Michael este una emoţională, distractivă şi care inspiră veneraţie – o călătorie pe care nu prea şi-ar fi putut-o imagina.

Călătoriti cu Michael Thomas în drumul sau metafizic spre Acasă… este o călătorie minunată, memorabilă, care va rămâne cu voi, pentru totdeauna!

Order Drumul spre acasă. Povestea lui Michael Thomas şi Cei Şapte Îngeri Preţ @ RON27,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *