Learner T. S. – Sfinxul

Alexandria, Egipt, 1977. În timpul unei scufundări în căutarea unei epave, arheologul Isabella Warnock descoperă un artefact care nu seamănă cu nimic din ceea ce ea a văzut vreodată: un astrarium, un instrument misterios, despre care se spune că ar fi avut puterea de a hotărî destinele faraonilor şi regilor încă de la începuturile istoriei.
Isabella plăteşte însă preţul suprem pentru descoperirea sa, şi misiunea păstrării în siguranţă a acestui obiect de o valoare inestimabilă îi revine soţului ei, Oliver. În lupta cu un adversar necunoscut şi cu o sectă puternică, pregătită să facă orice pentru a pune mâna pe astrarium, Oliver se trezeşte prins într-un vârtej de evenimente, o cursă nebunească pentru a proteja un secret de veacuri în lumea plină de primejdii şi comploturi a egiptologilor, în care vrăjile străvechi şi legendele intră în conflict violent cu ambiţiile moderne.

Order Sfinxul Preţ @ RON39,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *