Lawrence Alexander – Rubicon

1Bobby Hart, un tânăr senator idealist de California, crede că va scăpa din lumina reflectoarelor când se decide să nu candideze la preşedinţie. Apoi, în timpul unei misiuni secrete în Germania, descoperă că se pune la cale un asasinat. Nu ştie cine este ţinta, cine se află în spatele planului şi nici când anume va avea loc. Tot ce ştie este că va avea loc
înainte de alegeri. Si că se va desfăşura sub numele de cod Rubicon. Rubicon, îşi aminteşte Hart, este râul pe care îl traversează Cezar împreună cu legiunile sale cu gândul de a prelua conducerea la Roma.
Pentru Cezar asta însemna că nu mai exista cale de întoarcere ca republica să devină imperiu. Dar traversarea Rubiconului însemna începutul unei noi epoci în Roma.
Ar putea însemna şi sfârşitul a ceva azi?

Order Rubicon Preţ @ RON23,98

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *