Laura Adamache – 300 de reţete pentru bebeluşi şi copii

1Hrana copilului trebuie să fie diferită de cea a unui adult, atât în privința substanțelor nutritive pe care le conține, cât și în privința modului de preparare. Până la vârsta de 5 ani, când alimentele care îi sunt permise unui copil sănătos se diversifică aproape complet, copiii au nevoie de cantități mari de substanțe nutritive esențiale, cum ar fi zincul, fierul și calciul. Totodată, consumul de fibre trebuie să fie redus în comparație cu al adulților, deoarece acestea le reduc copiilor capacitatea de a absorbi celelalte substanțe nutritive.

Un alt aspect legat de hrana copiilor mici este legat de condimente. Sarea ar trebui să lipsească din alimentația copiilor  mai mici de un an și să fie introdusă treptat în alimentația copilului până la 5 ani. Rețetele din cartea de față au un conținut redus de sare, folosind în schimb alte condimente pentru a da gust mâncării.

Lucrarea este utilă tuturor celor care sunt conştienţi de faptul că un copil alimentat corect înseamnă mai târziu un adult sănătos.

Order 300 de reţete pentru bebeluşi şi copii Preţ @ RON49,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *