Larry Farrell – Cum să devii antreprenor

38.00 – 32.00 Lei

Cartea specialistului american în practici antreprenoriale Larry Farrell este un ghid practic de gestionare cu succes a unei afaceri în situaţii de criză şi de pierdere a locului de muncă. Cum să devii antreprenor are nu numai învăţăminte manageriale, ci şi studii de caz, în care mulţi dintre noi se pot regăsi. Cine nu ar vrea să fie Bill Gates, Walt Disney, Ed Penhoet, Michael Dell? Volumul oferă sfaturi temeinice privind întocmirea planului de afaceri, alegerea pieţei şi a produselor, identificarea potenţialilor clienţi, testarea concurenţei.

Farrell nu vorbeşte în carte despre mari magnaţi, ci despre oameni simpli care având curaj şi-au depăşit propria condiţie. De la proaspătul absolvent, om de ştiinţă şi profesor universitar, la cititorul acestei cărţi, care îşi va face timp şi se va strădui să creeze un produs sau un serviciu de care cineva, undeva, va avea nevoie şi va plăti pentru el, toţi găsesc un îndrumar practic.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Larry Farrell – Cum să devii antreprenor”

  1. ionita bogdan spune:

    de unde pot achizitiona cartea Larry Farrell – Cum să devii antreprenor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *