Kristin Billerbeck – Mai mult decât un prieten

UnknownMorgan Malliard, fiica unui bijutier din San Francisco, nu are niciun ţel în viaţă la vârsta de aproape 30 de ani. Aparent, nu-i lipseşte nimic: are bani, un BMW, haine cu nemiluita, o viaţă mondenă activă, două bune prietene(Lilly şi Poppy) şi un iubit despre care descoperă că era deja…însurat.

Din păcate, totul se năruie definitiv când află cu stupoare că tatăl ei este acuzat de evaziune fiscală, iar învinuirea se extinde şi asupra ei fiindcă semnase diverse acte. Astfel, Morgan decide că a venit vremea marilor schimbări, că e timpul să se cunoască pe sine cu adevărat şi să înţeleagă ce îşi doreşte de la viaţă. În ciuda avertizărilor prietenelor ei, ea renunţă la toate privilegiile cu care fusese obişnuită şi se hotărăşte să trăiască în lumea reală. Va reuşi oare?

Veţi afla citind o poveste incitantă despre trădare, dragoste şi puterea de a o lua de la capăt când totul pare pierdut.

De acelaşi autor

Ca ea nu e nimeni

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *