Kris Brandt Riske – Horoscop complet 2011

Horoscop complet 2011 oferă previziunile unui astrolog reputat, avizând căutătorii de astrograme asupra punctelor forte personale ale fiecăruia, mai tari sau mai salbe, avertizandu-i asupra momentelor de slăbiciune, când se recomandă să acţioneze mai prudent.

Dupa cateva secţiuni introductive necesare pentru înţelegerea fundamentelor astrologiei şi determinarea Ascendentului, autoarea detaliază previziunile referitoare la relaţiile de cuplu, situţtia financiară, profesie, evenimente mondene și alte aspecte semnificative, pentru fiecare zodie în parte, lună de lună.

Tabelul de activităţi de la finalul fiecărei zodii va indica momentele din an în care fiecare are cele mai mari şanse de promovare sau să găseasscă o nouă relaţie.

Kris Brandt Riske este astrolog profesionist şi director executiv al Federaţiei Americane a Astrologilor, cea mai veche organizaţie cu profil astrologic din Statele Unite, fondată în 1938. Este autoarea mai multor cărţi in domeniu, printre care se numără Llewellyn’s Complete Book of Astrology: The Easy Way to Learn Astrology, Mapping Your Money, Mapping Your Future, si coautoarea lucrarilor Mapping Your Travels and Relocation si Astrometeorology:Planetary Powers in Weather Forecasting. Este specializată în astrologie previzională şi astrometeorologie.

Order Horoscop complet 2011 Preţ @ RON19,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *