Stephen King – La miezul nopţii

Unknown„Să te aşezi în faţa maşinii de scris sau să iei un creion constituie un act fizic; analogul spiritual al acestuia este să priveşti afară pe o fereastră aproape uitată… Dar uneori fereastra se sparge. Cred că asta, mai mult ca orice, e preocuparea principală a acestei povestiri: ce se întâmplă cu observatorul care stă şi priveşte cu ochii larg deschişi când fereastra dintre realitate şi irealitate se sparge şi cioburile de sticlă încep să zboare?”
Stephen King

Te afli în mâinile lui Stephen King, la dispoziţia minţii sale! Romanele lui îţi vor modifica ritmul inimii… la miezul nopţii, căci acesta este momentul preferat al autorului. Unele ferestre nu ar trebui deschise, dar cine poate să se abţină când este vorba despre un „rege” al genul horror? De această dată, Stephen King a scris o serie de patru romane-nuvele ce îţi furnică pielea. Volumul de faţă le de reuneşte pe primele două: Fereastra secretă, care a fost ecranizată în 2004, avându-l ca protagonist pe Johnny Depp şi Langolierii, care a devenit, încă din 1995, serial de televiziune.
Stephen King a primit în anul 2003 Medalia Fundaţiei Naţionale de Carte pentru contribuţia sa remarcabilă la literatura americană şi Premiul „Bram Stoker” pentru această carte.

De acelaşi autor

La miezul nopţii 2

Salem’s lot

Misery

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *