Kiki T. – Astroghid de aşternut

De la întrebări de genul: „Când este ziua ta de naştere?”, până la „Iubitule, ce-ţi place la desert?”, autoarea realizează un manual de agăţat bine. Să mergi la sigur, trebuie mai întâi să ştii. Ca să ştii, trebuie mai întâi să ai voinţă şi apoi dexteritate. Iar Kiki T. face pe ghidul neistovit în arta cuceririlor amoroase.
Autoarea şi-a început astroaventurile la frageda vârstă de unsprezece ani. A descoperit astrologia datorită obsesiei sale pentru Simon Le Bon, solistul formaţiei Duran Duran, tot scorpion şi el, de care era iremediabil îndrăgostită. Ferm convinsă că sunt suflete pereche, astrologia i-a confirmat aşteptările. După ce au trecut anii, Kiki a început să stăpânească toate secretele astrelor şi a obţinut o diploma de scriere creativă la NYU. Apoi, cineva i-a sugerat să încerce să scrie la rubrica de astrologie a revistelor. În cel mai scurt timp, Kiki a ajuns să publice la mai multe reviste si siteuri.

Order Astroghid de aşternut Preţ redus @ RON19,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *