Kevin Powers – Păsările galbene

1Scris de un veteran al războiului din Irak, Păsările galbene este povestea devastatoare a doi combatanţi care încearcă să scape cu viaţă din focul luptei. Cei doi soldaţi – Bartle, în vârstă de optsprezece ani, şi Murphy, de douăzeci şi unu de ani – sunt aruncaţi în mijlocul asediului oraşului Al Tafar, o încleştare sângeroasă care le dovedeşte ca nimeni nu e de fapt pregătit pentru războiul real.

În zilele de coşmar care urmează, cei doi tineri au de înfruntat deopotrivă atacurile insurgenţilor, epuizarea fizică şi tensiunea provocată de pericolul permanent. Surprinzând cu deosebită acuitate şi efectele războiului asupra familiilor rămase acasă, Păsările galbene este o mărturie zguduitoare, printre primele capodopere ale literaturii americane dedicate războiului din Irak.
Order Păsările galbene Preţ @ RON24,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *