Kevin Mitnick – Fantoma reţelelor. Aventurile celui mai căutat hacker din lume

Cel mai şiret „spărgător” de computere şi de reţele de comunicaţii îşi dezvăluie trucurile într-o captivantă poveste de viaţă, cu hackeri şi detectivi FBI, cu spionaj informatic şi urmăriri spectaculoase pe „autostrăzile” internetului. Kevin Mitnick a bântuit cele mai securizate sisteme informatice din SUA şi, în ciuda vitezei de reacţie a autorităţilor americane, a fost tot timpul cu un pas înainte, evitând numeroasele capcane întinse de agenţii de la criminalitate informatică.
Dincolo de ponturile tehnice, Mitnick dezvăluie cu umor în ce fel a reuşit să păcălească zeci de angajaţi ai companiilor de telecomunicaţii sau funcţionari publici, pentru a obţine parole vitale, identităţi false ori softuri râvnite de toţi hackerii din lume.
Fantoma reţelelor nu este doar o poveste cu hoţi şi vardişti în ciberspaţiu, ci se vrea şi o spovedanie a unui hacker spăşit, care n-a vrut decât să-şi demonstreze inteligenţa şi care n-a câştigat niciun sfanţ de pe urma raidurilor sale virtuale.

Order Fantoma reţelelor. Aventurile celui mai căutat hacker din lume Preţ @ RON49,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *