Kerstin Gier – Bărbaţi şi alte catastrofe

Bărbaţi şi alte catastrofe este o carte despre cum sexul tare iubeşte şi lasă. Personajul principal, Judith, e destul de nemulţumită de Holger, prietenul ei care o neglijează, fiind mult prea interesat de emisiunile sportive si de alte femei. Ea lucrează mult. Şi-ar dori un bărbat care să o înţeleagă. Să-i fie complementar. Nici prietenele sale nu găsesc ce şi-ar dori. Susanna agaţă un tip plictisitor, cu obiceiuri culinare ciudate, dar care, ce-i drept, nu câştigă rău deloc. Katja se lasă minţită în ultimul hal, fiind inşelată de prietenul ei, în vreme ce Billie e îndrăgostită lulea de un tip plin de el.

Judith e hotărâtă: trebuie să-şi găsească un nou prieten! Dar toate intalnirile ei par sortite esecului… pana cand, la o prezentare de moda, cade in bratele unui tanar atragator – o fi acesta barbatul visurilor ei?

Povestea necazurilor sentimentale ale celor patru prietene e amuzanta, spumoasă şi plină de surprize până la final.

Kerstin Gier, născută în anul 1966, a absolvit pedagogia şi psihologia comunicarii. Din 1995 a început să scrie. Volumul de debut, Bărbaţi şi alte catastrofe a fost ecranizat, având-o în rolul principal pe actriţa Heike Makatsch. Romanele ei s-au vândut numai în Germania în două milioane de exemplare şi au fost traduse în 21 de limbi.

De acelaşi autor

Mă sinucid altădată

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *