Keri Smith – Jurnalul meu trăsnit

1Incredibil de amuzant, creativ şi eliberator!

Pentru copii de la 8 ani, pentru tineri şi adulti!

Un bestseller absolut al celebrei ilustratoare Keri Smith (New York Times, Amazon.com, Washington Post, People, Hallmark) vândut în milioane de exemplare.

Completaţi acest jurnal şi veţi descoperi modalităţi nebănuite de a va descoperi, de a scăpa de lipsa de inspiraţie, de a comunica cu voi înşivă şi cu prietenii voştri .

DISTRUGE ! MĂZGĂLEŞTE ! TÂRĂŞTE ! PICTEAZĂ acest JURNAL !

In timpul utilizarii acestei carti te vei murdari. S-ar putea sa fii complet acoperit de vopsea … si de multe alte substante, unele chiar neobisnuite. Te vei uda. Va trebui sa faci lucruri care te vor pune in incurcatura. E posibil sa te intristezi când iti vei aminti cum arata cartea la inceput. Vei descoperi insa distrugerea creativa peste tot in jurul tau. Si vei incepe sa traiesti din ce in ce mai nechibzuit…

Pentru toti cei care si-au dorit si nu au reusit sa creeze un jurnal, acum exista Jurnalul meu trasnit, o carte ilustrata care dispune de o colectie subversiva de sarcini haioase si provocatoare.

Traim intr-o societate in care multi dintre noi trebuie sa cerem voie sa taiem, taram, distrugem lucruri in incercarea de a ne distanta de tot ce e urat si rau in viata noastra – un motiv în plus pentru a ne bucura ca exista acest jurnal.

Urmati instructiunile si veti creea cel mai trasnit jurnal!

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *