Kennet Fischer – Singurele 3 întrebări care contează

Singurele88.90 – 55.00 Lei

„Singurele 3 întrebări care contează” se structurează în jurul ideii lui Kenneth Fisher conform căreia succesul unui investitor constă în aplicarea unui algoritm alcătuit din trei intrebări.

Ken Fisher pune sub semnul îndoielii toată acea înţelepciune tradiţională care ţine de investiţii şi demontează teorii bine înrădăcinate în conştiinţa colectivă prin dovezi şi date statistice relevante. În mediul economic competitiv din zilele noastre, cea mai bună cale pentru a atinge succesul în investiţii este să ştii anumite lucruri pe care alţii nu le ştiu. Mulţi dintre noi, specialişti sau amatori deopotrivă, suntem de părere că nu putem face acest lucru, aşa că facem pariuri cu piaţa bazaâdu-ne în continuare pe înţelepciunea tradiţională.

În lucrarea de faţă, Ken Fisher aruncă în aer toate miturile convenţionale legate de piaţă, pe care sunt bazate cele mai multe decizii legate de investiţii, şi ne dezvăluie o metodologie precisă prin care poţi ajunge să ştii ceea ce alţii nu ştiu. Metodologia, care l-a ajutat pe Fisher să atingă un succes extraordinar de-a lungul carierei sale în sfera financiară, constă în formularea a trei întrebări simple. Prima te va ajuta să vezi lucrurile aşa cum sunt ele în realitate. Cea de-a doua te va învăţa să vezi lucrurile care celorlalţi investitori le scapă. în final, cea de-a treia întrebare te va ajuta să înţelegi relaţia pe care o ai practic cu piaţa.

De acelaşi autor

100 de personalităţi care au definit piaţa

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *