Ken Follett – Alb infinit

CopertaalbinfinitUn tehnician de laborator cu ochii însângeraţi. Douăsprezece eprubete cu un virus mortal dispărute. Toni Gallo, directoarea de securitate a unei firme de cercetări medicale din Scoţia, ştie că are probleme, dar nici nu bănuieşte coşmarul care o aşteaptă. În Ajunul Crăciunului, în timp ce o furtună de zăpadă mătură nordul Scoţiei, mai multe persoane, printre care şi Toni, se întâlnesc într-o casă izolată. Cu toţii au câte ceva de câştigat sau de pierdut de pe urma medicamentului descoperit pentru a combate virusul. Pe măsură ce furtuna se înteţeşte, reacţiile emoţionale – gelozii, neîncredere, atracţie sexuală, rivalităţi – se intensifică, secrete disperate ies la suprafaţă, apar trădători ascunşi şi eroi neaşteptaţi. Dincolo de ficţiune, povestea este plauzibilş şi înfricoşător de posibilă în epoca actuală a terorismului sub multiplele lui forme.

De acelaşi autor

O avere periculoasă

Stâlpii pământului

Order Alb infinit Preţ @ RON29,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Ken Follett – Alb infinit”

  1. g Tanty spune:

    Numai un autor precum Ken Follett putea sa scrie un THRILLER de o asemenea exceptie, Alb Infinit este o carte extraordinara destinata celor cu inima puternica povestea te tine cu sufletul la gura si cu respiratia antre – taiata ,asa cum spune si autorul ” Desprins parca din titlurile ziarelor de maine ”.

  2. no name spune:

    am citit cartea asta ….este cea mai frumoasa carte pe care am citit-o…exat cum a spus g Tanty te tine cu sufletul la gura…va recomand sa o cititi si voi!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pentru un moment, am revenit | Smiling Seconds - [...] cărți noi și să-mi mai cumpăr altele. Am terminat de citit o carte extraordinară – „Alb infinit”, de Ken…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *