Ken Blanchard – Secretul

UnknownVisezi la ziua în care vei fi numit într-un post de conducere. Consideri cã pregãtirea ta profesionalã, devotamentul faţã de organizaţie, munca în echipã, preocuparea de a fi cel mai bun sunt atuurile tale. O scurtã trecere în revistã a liderilor pe care îi cunoşti te ajutã sã vezi cã nu toţi sunt lideri adevãraţi. Undeva, nerostitã, te frãmântã o întrebare: „Nu cumva în leadership existã un secret pe care eu nu-l ştiu?” Da, existã!
Autorii acestei cãrţi sunt în masurã sã ţi-l dezvãluie. Specializarea în consultanţã managerialã şi firmele renumite cu care au lucrat le-au permis sã alcãtuiascã un model actual şi eficient de leadership. Modelul A SLUJI este la dispoziţia celor care se pregãtesc sã fie conducãtori cu viziuni clare, credibili, cooperanţi, apreciaţi de echipã, gata oricând sã-şi punã atuurile în slujba acesteia. Cartea de faţã îţi dezvãluie acest model, pregãtindu-te pentru ziua mult visatã.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *