Kaye Umansky – Solomon Snow şi giuvaierul furat

CopertaSolomon Snow, un băiat isteţ, o însoţeşte pe matura şi serioasa Prudence în acţiunea de eliberare a tatălui ei, braconier, care a fost trimis la închisoare şi urmează să fie deportat pe o insulă. Pe drum li se alătură Rosabella, Minunea, o fetiţă de la circ, talentată şi cam răsfăţată. Fără să ştie, ea duce cu sine, ascuns într-o jucărie, un preţios giuvaier furat. De aici, povestea se complică. Vor reuşi cei trei copii să dejoace planurile mişelului Doctor Casimir Calamari? Şi ce soartă îl aşteaptă pe tatăl lui Prudence?

De acelaşi autor

Pongwiffy şi vraja anului

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Kaye Umansky – Solomon Snow şi giuvaierul furat”

  1. Marta spune:

    Intradevar. Iata un citat care ar putea fi folositor: „De ce prellemobe sunt asa de greu de depasit? Nu sunt greu, mintea noastra le ingreuneaza. Atasamentul fata de propriile noastre viziuni (bune sau proaste) face solutiile greu de aplicat”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *