Kaya de Vos – Toate femeile vor 7

image description

image description

Toate femeile vor 7, o poveste vie despre îndrăgostire şi iubire, căsătorie şi divorţ, tinereţe şi bătrâneţe…
Trei personaje – o femeie şi doi bărbaţi – adunate la un loc printr-un şir de coincidenţe stranii, iscă în aventura lor întrebările grave asupra vieţii şi destinului pe care cu toţii ajungem să ni le punem cândva, mai devreme sau mai târziu. Jocul cel nou al dragostei şi al întâmplării se ţese de astă-dată într-un periplu captivant prin case cu mobilă veche şi splendide obiecte de artă, prin locante bizare cu feluri de mâncare şi obiceiuri puţin obişnuite, prin peisaje celebre şi locuri încărcate de istorie: Bucureşti, Paris, Varangeville-sur-mer, Normandia…
O carte pe care poţi s-o iei cu tine în tren, în avion, în vacanţă sau, pur şi simplu, în pat, în serile în care televizorul oferă prea puţin, iar Dostoievski, Rilke, sau Herta Müller cer prea mult…

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

4 Responsesto “Kaya de Vos – Toate femeile vor 7”

  1. sanda marin spune:

    Cartea mi-a starnit aceeasi bucurie ca atunci cand am citit „Prietenii mei, iubirile mele” a lui Marc Levy. Este o poveste placuta, cu personaje interesante, ale caror destine se intersecteaza in mod interesant si surprinzator. Este de asemenea interesant ca si Marc Levy a condus un birou de arhitectura pana la un moment dat, cand a decis sa se dedice scrisului.
    „Toate femeile vor 7” mi s-a parut prea scurta, asa ca asteptam o noua carte a autoarei … si, de ce nu, poate chiar o continuare a acesteia de fata.

  2. miruna spune:

    O carte cu personaje bine conturate si cu intamplari veridice care te „tin”. Cred ca am si invatat cate ceva despre locurile prin care m-a purtat, lucrurile despre care mi-a vorbit, oamenii cu care m-a intalnit. Si mi-a infrumusetat cateva seri.

  3. miruna spune:

    Foarte, foarte buna!

  4. oana spune:

    placuta, te face realmente sa te simti bine citind-o.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *