Julie Ellis – Pasiune obsesivă

„Născută în München, Vera Mueller nu avea decât 13 ani când Noaptea de Cristal i-a distrus lumea în care trăia, smulgând-o din sânul familiei şi forţând-o să fugă din ţară spre a fi în siguranţă. Singură şi îngrozită, se temea ca viaţa i s-a sfârşit. De fapt, viaţa ei abia începea. Din haosul războiului s-a născut o pasiune imposibil de stăpânit, pasiunea de a supravieţui.
Puterea Verei – o putere născută din tragedie şi vitregiile sorţii – este cea care o va ajuta să treacă prin toate, să depăşească adversităţile şi să croiască drum legăturilor de iubire şi prietenie care vor dura o viaţă şi o veşnicie.
Este un roman tot atât de bogat, de complex şi plin de dramatism ca viaţa însăşi. Şi Vera Mueller este triumful uluitor al lui Julie Ellis: o femeie plină de curaj, de pasiune şi cu convingeri de neclintit – o femeie cu adevărat ieşită din comun.”

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Julie Ellis – Pasiune obsesivă”

  1. Lucia spune:

    Vera Mueller, protagonista acestei carti este o luptatoare, un exemplu de urmat de toate femeile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *