Julian Sanchez – Glasul morţilor

139.90 – 19.95 Lei

Inspectorul de poliție David Ossa se confruntă cu un caz dificil, în care nimic nu este ceea ce pare: pe Las Ramblas, în inima faimosului Barrio Gótico din Barcelona, au avut loc un asasinat multiplu și o sinucidere a căror cruzime i-a îngrozit chiar și pe polițiști.

Dar inspectorul Ossa nu este un polițist obișnuit. În urma unei întâmplări pline de pericole din copilărie, David Ossa și-a descoperit niște însușiri ieșite din comun, care mai târziu îl vor ajuta în munca sa de detectiv, dar îl vor obliga de asemenea să ducă o viață singuratică. Deși superiorii săi îl presează să închidă dosarul, David Ossa sprijinit de șeful său, comisarul Rosell, și de subinspectorul Joan Rodríguez, își va continua ancheta care îl conduce la un caz similar din 1969, rămas nerezolvat. Hotărât să rezolve misterul, inspectorul Ossa va afla un secret teribil și va înfrunta forțe întunecate, cu riscul de a-și pierde mințile și chiar viața.
„Un roman polițist cu elemente de thriller, în tradiția lui John Connolly.“

Serendipia

„Un sfârșit surprinzător. Veți vrea să citiți și alte aventuri ale lui David Ossa.“

El placer de la lectura

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *