Julia Franck – Femeia din amiază

Roman distins cu Deutscher Buchpreis, tradus în 35 de limbi şi vândut în peste un milion de exemplare

Femeia din amiază. Vara anului 1945. O gară mică, undeva în estul Germaniei, asaltată de populaţia înfricoşată care visează să prindă un tren spre vest. Helene şi fiul său sunt fugari, dar micul Peter nici nu-şi imaginează că, de fapt, coşmarul abia începe: mama lui îl abandonează pe o bancă din gară. Sfâşiată de durerea despărţirii, aceasta rupe, odată cu cordonul ombilical ce-o unește cu fiul ei, şi legăturile cu trecutul, în care a trebuit să îndure tortura unei mame bolnave psihic, moartea tragică a bărbatului iubit şi căsătoria umilitoare cu un inginer nazist.

O cronică istorică şi socială impresionantă a Germaniei unei jumătăţi de secol, un roman de familie care uneşte destinele a trei generaţii, o poveste de dragoste şi orbire sufletească, aflate sub semnul enigmaticei legende a Femeii din amiază.

JULIA FRANCK se naşte pe 20 februarie 1970 la Berlin. Este fiica actriţei Anna Katharina Franck şi a regizorului Jürgen Sehmisch.

Order Femeia din amiază Preţ @ RON35,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Julia Franck – Femeia din amiază”

  1. rodyx cta spune:

    in momentul de fata citesc ,,femeia din amiaza,,. deja sunt fascinata….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *