Jonette Crowley – Fuziunea dintre Suflet şi Trup. Descoperă cheia vindecării şi a transformării spirituale

Fiecare dintre noi avem un suflet frumos, însă uneori nu suntem capabili să îl aducem în întregime în corpul nostru fizic. Ne trăim viaţa cu luminile pe jumătate aprinse, nefiind în stare să atragem sănătatea, bogăţia şi bunăstarea care ne sunt de drept încă de la naştere. Frecvenţa sufletului şi a trupului sunt, de cele mai multe ori, nealiniate. Putem simţi că cele două se resping sau că sunt într-un conflict deschis. Aceste situaţii apar din cauza traumelor prin care trecem de-a lungul vieţii, a durerii, a dezamăgirilor şi a suferinţei. Ne împiedicăm de toate acestea fără a beneficia de prezenţa şi de forţa integrală a spiritului nostru. În multe sensuri, noi am pierdut cheile energetice care ne permit fuziunea completă între divinitatea şi umanitatea specifice ființei umane.
Simţi că spiritul şi trupul tău nu sunt pe aceeaşi lungime de undă? Simţi, uneori, că nu ai niciun suport sau că nu ai stabilitate? Ştii că ar trebui să ai mai multă energie şi să fii mai sănătos, însă nu poţi să ajungi în acel  punct? Imaginează-ţi cum ar fi să ai lumina spiritului tău în totalitate şi în permanenţă în trupul tău, aşa cum ar trebui să fie.

Descriere:
Sufletul este în conexiune directă cu abundenţa şi puterea Sursei Universale. Când trupul şi sufletul nu sunt aliniate, nu poţi fi fiinta divină care ai fost menit să fii. Mulţi dintre noi ne autosabotăm fără a putea beneficia astfel de puterea şi prezenţa spiritului nostru. Traumele vieţii, abuzurile şi dezamăgirile pot determina ca frecvenţele energetice ale sufletului şi ale trupului să fie desincronizate. Fuziunea Suflet-Trup este un proces simplu, sigur şi rapid pe care îl poţi realiza asupra ta şi a altora: efectul fiind realinierea la nivel celular a trupului cu cea mai înaltă lumină spirituală pe care acesta o poate susţine. Transformările sunt permanente şi continue.
Cartea de faţă este un ghid practic ce conţine instrucţiuni şi exemple, iar contextul său este atât mistic, cât şi ştiinţific. Parcurgând această lucrare vei descoperi aventuri uimitoare care te vor ţine cu sufletul la gură. Mai mult decât o carte ghid, Fuziunea dintre suflet şi trup te va conduce într-o călătorie spirituală de neuitat.

Cartea combină o metodă magică de vindecare, ştiinţa şi misticismul într-un mod neobişnuit de convingător şi antrenant. Aceste pagini emană energie! Şi aventurile sunt realmente uimitoare!
N. Ferguson

Order Fuziunea dintre Suflet şi Trup. Descoperă cheia vindecării şi a transformării spirituale Preţ @ RON45,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *