Jonathan Kellerman – Obsesii letale

39.90 33.00 Lei

POVESTEA UNUI UCIGAŞ CAMELEONIC, CU METODE NEMILOASE, ÎNTR-UN THRILLER LA FEL DE OBSESIV CA ŞI IMPULSURILE LETALE ALE CRIMINALULUI.

Prima lui victimă pare să fie omorâtă de o femeie elegantă. Pentru cea de-a doua se deghizează într-un bătrân lipsit de putere. Între ţintele lui nu există nici o legatură evidentă, în afară de sfârşitul lor înfiorător. Uimit de acest criminal care se mişcă precum argintul viu, detectivul Milo Sturgis face echipă cu psihologul Alex Delaware pentru a pătrunde în adâncurile întunecate ale unei minţi inteligente, dar bolnave, dominate de furie, dorinţă violentă şi cea mai macabră formă de „bunăvoinţă” cu care se confruntase vreodată Alex.
Un thriller palpitant despre un maniac obsedat de distrugere şi despre minciunile pe care şi le spun criminalii pentru a se justifica şi a continua să ucidă.

JONATHAN KELLERMAN (n. 1949) şi-a folosit experienţa de psihiatru pentru a scrie numeroasele sale thrillere care au fost, fără excepţie, bestselleruri New York Times.
Pentru romanele sale de suspans, Kellerman a fost distins cu premiile Samuel Goldwyn, Edgar Allan Poe si Anthony şi a fost nominalizat la Shamus Award.


Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *