Jonathan Franzen – Puritate

puritateDupă încheierea studiilor, tânăra Purity „Pip” Tyler își vede marile speranțe năruindu-se sub apăsarea unei existențe nesigure. Săracă, derutată în carieră și stângace în relațiile sociale, singurul ei reper este o mamă fragilă psihic, care trăiește izolată, sub un nume fals, refuzând cu încăpățânare orice referire la trecut și la tatăl lui Pip. Când i se ivește ocazia să lucreze pentru Proiectul Rază de Soare, un fel de WikiLeaks specializată în dezvăluirea de secrete cu miza mare, condusă din Bolivia de tulburătorul Andreas Wolf, Pip acceptă bucuroasă, ispitită de promisiunea că-și va regăsi tatăl.
Și cum ilustrul Wolf, cel autoproclamat „aducător al luminii”, se îndrăgostește de ea, norocul pare să-i surâdă în sfârșit. Curând însă, Pip va descoperi că e doar un pion într-o urzeală complicată de secrete și minciuni, trădări și răzbunări, iubire, obsesie și moarte.

Order Puritate Preţ @ RON54,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *