Jon Berkeley – Cheia fulgerului

UnknownÎn Cheia fulgerului, Miles Miercuri a descoperit legătura sa cu magicul Ou al Tigrului, iată-l la cârma unei călătorii fantastice. Hotărât să recupereze piatra furată şi să elibereze sufletul captiv din această, Miles porneşte la drum alături de Micuţa, un Înger al Cântecului, şi de exploratorul orb şi sarcastic Baltinglass al Arabiei. Ţinta călătoriei lor se află dincolo de mare şi deşert, în casa mătuşii sale, Nura, care poate fi unica lor speranţă de a elibera adevărata putere a Oului.

Călătoria le este însă presărată cu aventuri şi catastrofe aproape fatale, de la zborul în înaltul cerului pe o goeletă la întâlnirea cu maestrul nebun de manej, Marele Cortado, şi nătângul său tovarăş, doctorul Tau-Tau. Dar cel mai mare pericol vine din partea unui malefic Înger al Somnului care a coborât din Regat pentru a pune mâna pe Ou şi a pune capăt vieţii lui Miles.

De acelaşi autor

Oul tigrului

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *