John Saul – Clubul Manhattan

UnknownPentru Jeff Converse, student la Colegiul din New York, viitorul pare promiţător până în momentul în care viaţa sa ia o turnură de coşmar. Condamnat pe nedrept pentru o crimă îngrozitoare, Jeff se trezeşte în subteranele din Manhattan, într-o lume neştiută, unde o populaţie de oameni fără adăpost, de disperaţi şi de nebuni şi-a creat o societate paralelă cu cea de la suprafaţă. Şi nu sunt singuri aici, căci cineva a transformat tunelurile întunecate şi staţiile de metrou abandonate în propriul teren de vânătoare… iar acum distracţia poate începe. Prins în labirintul subteran şi înşelător, pândit la fiecare colţ de bande de hăitaşi în zdrenţe, urmărit fără milă de vânători nevăzuţi, neavând altă armă decât propria minte, Jeff trebuie să ducă lupta vieţii pentru a scăpa din acest infern real.

De acelaşi autor

Casa de la răscruce

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “John Saul – Clubul Manhattan”

  1. bianca spune:

    Este genul acela de carte care te tine in suspans, si abia astepti sa vezi cum se termina… iar cand se termina iti pare rau … parca ai fi vrut sa mai citesti . Din punctul meu de vedere este foarte reusita. Merita citita !

  2. Stefania Filat spune:

    Am toate cartile publicate de ed Rao ,ale scriitorului John Saul .Imi place foarte mult genul acesta de literatura si in special John Saul Imi plac neprevazutul si suspansul cartilor lui Oare de ce nu mai gasesc noi aparitii ? Imi pare f rau

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *