John Sandford – Legile crimei

imagineLegile crimei este prima carte din seria Prada, scrisa de John Sandford, fost jurnalist si detinator al premiului Pulitzer. Cartea il are ca personaj principal pe Lucas Davenport, un politist complex si imprevizibil,ale carui metode de rezolvare vor trezi interesul cititorului inca din primele pagini.

O crima nu are legi, dar in viziunea Cainelui turbat, pentru a savarsi o crima aproape perfecta trebuie sa respecti un set simplu de reguli, pe care el le lasa in urma dupa fiecare omor savarsit,ca un mesaj pentru cei care incearca sa-l prinda : Nu ucide niciodata pe cineva cunoscut, Sa nu ai niciodata un motiv, Nu urma niciodata un tipar care poate fi recunoscut… Fata de alti criminali, el recunoaste ca e nebun. Este tipul omului retras, care nu atrage niciodata atentia si este evitat de ceilalti. Are un chip cunoscut, chiar banal, insa reuseste sa-si pastreze calmul si emotiile ascunse, chiar si in putinele momente in care Davenport este aproape sa-l prinda, iar acest lucru starneste furia si nemultumirea detectivului,care isi da seama ca are de-a face cu un criminal cu mult mai inteligent decat se asteptase.

Order Legile crimei Preţ @ RON29,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *