John Oakes – Cartea parfumurilor

Cartea parfumurilor îşi propune să vă înveţe cum să mirosiţi încântător şi nu are intenţia să investigheze de-a fir-a-păr structura fiecărui parfum şi a componenţelor sale şi nici să examineze chestiunea delicată a motivelor pentru care un anumit parfum se potriveşte sau nu unei persoane – tipul de piele şi preferinţele personale sunt factori pe care nu-i poate evalua decât fiecare pe cont propriu.
Cartea parfumurilor este un mic îndrumar, simplu, complet şi distractiv în privinţa parfumurilor aflate în comerţ – cum arată ele, cum sunt, ce conţin, ce efecte au asupra celui care îl foloseşte şi asupra celorlalţi.
John Oakes a optat pentru denumirea de „parfum” şi nu cea de „aromă”, pentru simplul motiv că „aroma” poate însemna şi altceva şi se poate referi la alţi factori care intră în componenţa acelui produs desăvârşit, care este PARFUMUL.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *