John Grogan – Eu şi Marley

Romanul jurnalistului american John Grogan s-a bucurat, încă de la apariţie, de un succes răsunător şi a constituit suportul excepţional în realizarea peliculei omonime ce îi are ca protagonişti pe Owen Wilson şi Jennifer Aniston.
Doi reporteri ambiţioşi – John şi Jennifer Grogan – se mută în Florida, îşi cumpără o casă nouă şi adoptă un pui de labrador auriu căruia îi dau numele Marley. Pe măsură ce creşte, căţelul se dovedeşte a fi o sursă de boroboaţe şi giumbuşlucuri, provocând multe pagube şi dându-le întreaga existenţă peste cap. Cititorul va descoperi astfel o carte frumoasă, plină de duioşie, umor natural, devotament faţă de cei dragi şi întâmplări hazoase, pe care orice iubitor de câini o va savura cu încântare, mai ales că mulţi dintre cei care au lecturat-o şi au văzut filmul sunt de acord că, de data aceasta, ”cartea bate filmul’

Order Eu şi Marley Preţ @ RON27,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *