John Gray – Marte şi Venus la întâlnire

Fie că tocmai v-aţi despărţit de cineva, fie că sunteţi celibatar de prea mult timp, acest ghid vă va ajuta să vă descurcaţi mai bine la întâlniri şi să vă găsiţi partenerul ideal. Insistând asupra diferenţelor dintre bărbaţi şi femei, Dr. John Gray prezintă în Marte şi Venus la întâlnire cele cele cinci etape ale unei relaţii, modurile în care vă puteţi da seama dacă aţi găsit partenerul potrivit şi cele mai bune locuri unde să vă întâlniţi partenerul ideal.

JOHN GRAY, PhD e autorul celor mai vandute carti despre relatii. A scris 17 volume, inclusiv „Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, carte considerata ca „una dintre primele 10 carti care au influentat lumea in ultimii 25 de ani”. Cartile sale au fost vandute in peste 50 de milioane de exemplare, fiind traduse in peste 45 de limbi straine. Expert in comunicare si relatii recunoscut pe plan mondial, Dr. John Gray ii ajuta pe barbati si pe femei sa inteleaga, sa respecte si sa aprecieze diferentele dintre ei.

De acelaşi autor

Marte şi Venus împreună pentru totdeauna

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *