John Gray – Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus

Best-seller tradus în toate limbile de mare circulaţie, „Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” este manualul relaţiilor de dragoste din ziua de astăzi. El dezvăluie felul în care se deosebesc bărbaţii de femei în toate domeniile vieţii – cele două sexe comunică în mod diferit, gândesc, simt, percep, reacţionează, răspund şi iubesc în mod diferit. Înţelegerea acestor diferenţe ajută la eliminarea multor frustrări întâmpinate în relaţiile cu sexul opus.

JOHN GRAY, PhD e autorul celor mai vandute carti despre relatii. A scris 17 volume, inclusiv „Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, carte considerata ca „una dintre primele 10 carti care au influentat lumea in ultimii 25 de ani”. Cartile sale au fost vandute in peste 50 de milioane de exemplare, fiind traduse in peste 45 de limbi straine. Expert in comunicare si relatii recunoscut pe plan mondial, Dr. John Gray ii ajuta pe barbati si pe femei sa inteleaga, sa respecte si sa aprecieze diferentele dintre ei.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *