John Daintith – Dicţionar de chimie

1Dicţionarul complet revizuit şi adăugit, ajuns la a VI-a ediţie în limba engleză la prestigioasa editură Oxford University Press, reprezintă o lucrare de referinţă pentru toate persoanele interesate de universul chimiei.

Dicţionarul prezintă aspectul actual al chimiei şi al tehnologiei chimice, având 4300 de termeni explicaţi clar, denumiri referitoare la clase noi de compuşi, la tehnologii şi biotehnologii din geologie, noua apendice, ce includ tabelul periodic al elementelor, laureaţii Premiului Nobel, site-uri utile şi biografii ale unor oameni de ştiinţă faimoşi.

„… o carte favorita. Ar trebui sa existe in fiecare clasa si in fiecare biblioteca… cititorul este atras inevitabil de la un termen la urmatorul, pur si simplu pentru a-si satisface curiozitatea.” School Science Review

De acelaşi autor

Dicţionar de fizică

Order Dicţionar de chimie Preţ @ RON39,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *